БрЕХ да му се не види! – Надбавки за тока

Продължаваме да четем „Консолидиран годишен доклад за дейността и Консолидираният финансов отчет към 31 декември 2011 година”. Някой основни моменти защо той предизвика нашият интерес, публикувахме в статията „ЕНЕРГЕТИКА – всички ли са луди?!” (http://leconomics.com/energetika-vsichki-li-sa-ludi/ ). Там започнахме с показването на интересните факти от този отчет, неразгледани от никоя медия до сега!

Продължаваме под надслова „БрЕХ да му се не види!”

Много ви се молим сега да извадите сметките си за ток. Да, същите тези които горихте и заради които искате да се национализират ЕРП-тата.

Моля ви, дръжте ги пред себе си защото ще искаме да сравните нещата в сметката със следната извадка от одиторският доклад:

PrihodiBEH

Изненадахте ли се къде ви отиват парите, като си платите сметката?!

Изненадахте ли се къде е „ключът от бараката” ?!

А изненадана ли сте, че никой нищо не е говорил по въпроса и че уволниха шефа на ДКЕВР?!

Ето така стоят нещата проверени от независима одиторска компания черно на бяло! Искаме само да насочим вниманието ви, че приходите по тези надбавки се увеличават, а цената на тока беше вдигната въпреки, че това бе известно в средата на 2012г.

Ние не правим констатации, само оповестяваме вече известни и публикувани в Интернет данни като ги обясняваме на популярен език, за да не се объркате от „експерти” и „термини”.

От там нататък считаме, че сте достатъчно умни, за да разберете сами…

Коментирайте

Безплатен Абонамент

Получавай безплатно най-новите новини и истории.

Без спам! Винаги можеш да се отпишеш.

Следвайте ни

RSS FeedFriend me on FacebookFollow me on Twitter

Анкета

Икономическите програми на партиите ще са:

View Results

Loading ... Loading ...