Как ще се разреши кризата според национално проучване на агенция НЛНИ

AnketaРезултатите от проведената национална анкета „Как ще се разреши кризата” на икономическият сайт www.leconomics.com  показаха ясно разграничени и  различните подходи по проблема:

-          41% от хората считат, че е необходим един отличаващ се със своята либералност подход, а именно „со кротце, со благо”, като разбира се осъзнават, че при необходимост би трябвало да се подходи с необходимата твърдост под формата и „со малко кютек” с цел разрешаване на кризата.

-          35% (или над една трета от гласувалите)  са незаинтересувани от разрешаване на кризата като или ще наблюдават какво правят народните избраници псувайки ги (28% от анкетираните) или просто ще стоят и следят развитието по телевизията (7%)

-          24% (или една четвърт от анкетираните) са за нетрадиционни и смели решения по отношение на кризата. Те биха се съгласили лично Чък Норис да стане Министър председател, вярвайки в неговата твърда ръка (14%) или са с нагласата народните избраници и властимащите при ограничени финансови ресурси да дадат мило и драго (Со пари или со дупе! Пари нема действай!) за добруването на народа (10%). Трябва да отбележим, че това е изненада, защото очаквахме повече хора да желаят точно такава самоотверженост от народните избраници.

;-)

Тези резултати още веднъж показват яркото разслоението сред обществото и предвид факта, че основната агитационна риторика в предизборните дебати ще бъде справянето с кризата, то може да се очаква разнопосочен вот на гражданите и респективно възможност да не бъде сформирано правителство.

;-)

Гласувайте и в новата ни анкета за икономическите програми на партиите  – както виждате анализите на агенция НЛНИ (Няма Лъжа Няма Измама) са изненадващо точни. Или поне със сигурност изненадващи!

;-)

Коментирайте

Безплатен Абонамент

Получавай безплатно най-новите новини и истории.

Без спам! Винаги можеш да се отпишеш.

Следвайте ни

RSS FeedFriend me on FacebookFollow me on Twitter

Анкета

Икономическите програми на партиите ще са:

View Results

Loading ... Loading ...