Голмайсторът Плевнелиев – „Остани спокоен и ми подай топката”

PLTShirtПрез първото полувреме, отборът на протестиращите поведе в резултат на изключителната си активност с 1:0. Особено силна бе играта на халфа „Варна”, който повлия със своята активност изключително много за отбелязването на гола в първата част на мача.

Втората половина на мача започва след даден жълт картон за отбора на политиците. Център нападателят Плевнелиев получава жълт картон още в 46-тата минута за нарушение срещу „Общественият съвет”. Президентът вдига ръка и признава нарушението. Това е нормално, защото беше тактически фал с цел прегрупиране на съотборниците му от отбора на политиците.

Публиката подкрепяща отбора на протестиращите запява песен и те организират чудесна атака на 3-ти Март. Президента обаче играе много силно и въпреки, че е център нападател сега се е върнал в защита и изчиства топката извън пределите на наказателното поле с реч за единство и дръзновение.

Отборът на политици подхваща силна контраатака, започната от централният защитник Делян Добрев, минава през халфовата линия на парламента и халфа ДКЕВР отбелязва гол от невъзможна позиция с ъгъл на шута към противниковата врата от минус 7%. Привържениците на протестиращите се умълчават!

Веднага след гола халфът ДКЕВР излиза и на негово място влиза Евгения Харитонова, която до сега е играла защитник в Министерството на икономиката, енергетика и туризма. Това е може би тактическа смяна, с която треньорът цели запазване на резултата.

Изненадваща атака на БЕХ от отбора на политиците, шут за 1 милиард лева, но топката среща крак на противников играч и се връща отново в БЕХ, който ловко и незабавно я отиграва и с пас за 500 милиона лева я прехвърля към свой съотборник.

Отборът на протестиращите, обаче отнема топката и след силна контраатака достига до вратата на политиците. Шут и … отлична игра на вратаря на политиците Цецка Цачева, която избива от гол линията.

Център нападателят Президент по указание на помощник треньора Брюксел започва солова контраатака. С ловък финт „а ла връчи мандата ДПС и получи отказ” преодолява центъра на игрището, минава през защитата на протестиращите, която сякаш е заспала и шутира „а ла чакайте след седмица служебното правителство” и бележи гол. 2:1 за отбора на политиците. В своята радост Плевнелиев сваля фланелката си и под нея се вижда друга:

„Остана спокоен и ми подай топката”

Изключителен момент за център нападателя. Защитниците на протестиращите на кръгли и четвъртити маси се обвиняват един друг за допуснатият гол, а Президентът отива да прегърне своят треньор.

В кратката пауза треньорът на политиците с цел засилване на халфовата линия прави смяна и вкарва двама замразени от старият треньор играчи. Те имаха противоречия с предишният треньор и той ги бе заковал на съдебните скамейки. Сега обаче новият треньор пуска тези двама играча Огнян Донев и Любомир Павлов, вярвайки че с тяхната техника ще може да организира мощна полузащитна линия.

Минутата е 75-та. Топката е отново в центъра и предстои нейното вкарване в игра. Екраните на стадиона показват усмихнатият играч на политиците Плевнелиев с вдигнати ръце след победният гол и тениската, на която пише:

„Остани спокоен и ми подай топката”…

Коментирайте

Безплатен Абонамент

Получавай безплатно най-новите новини и истории.

Без спам! Винаги можеш да се отпишеш.

Следвайте ни

RSS FeedFriend me on FacebookFollow me on Twitter

Анкета

Икономическите програми на партиите ще са:

View Results

Loading ... Loading ...