Империята отвръща на удара!

КТВЕто какво публикува Пресцентъра на Министерският съвет:

„Втората междуведомствена работна група ще създаде правила за публичност и управление на риска, свързан с управлението на паричните потоци на държавните предприятия и държавните дружества. Целта е да се приемат универсални указания на Министерския съвет, които да бъдат спазвани от всички министри и всички държавни предприятия и държавни дружества.

В състава на втората работна група влизат всички министри от служебния кабинет, чиито ресори са свързани с управлението на държавни предприятия, както и министърът на  финансите Калин Христов. Председател на работната група е премиерът Марин Райков.”

Както се казва – „Империята отвръща на удара”, защото се говори че се държат средно около половин милиард лева в Корпоративна търговска банка, което са на държавни институции и предприятия (основно БЕХ). Нейният мажоритарен собственик Цветан Василев пък даде интервю в австрийският вестник der Standard, в което директно атакува Президента Плевнелиев (http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/03/25/2028903_cvetan_vasilev_v_ataka_prezidentut_zashtitava_biznes/ ). И сега ако тези пари бъдат изтеглени или поне силно ограничен техният размер?!

Как ли е разбрал?!

Мда.. става интересно ;)

Коментирайте

Безплатен Абонамент

Получавай безплатно най-новите новини и истории.

Без спам! Винаги можеш да се отпишеш.

Следвайте ни

RSS FeedFriend me on FacebookFollow me on Twitter

Анкета

Икономическите програми на партиите ще са:

View Results

Loading ... Loading ...