Операция „Отварянето на вентила Дянков за изпускане на парата”

anatema-dqnkovСнимката не е объркана! Тя отразява коментарите днес в медиите. Ето малко извадки!

 

Министър Мирослав Найденов счита, че средствата за зърнопроизводителите нямало да бъдат отпуснати без намесата на премиера Борисов. Цитираме: “Лично моя коментар: свикнали сме някак си за всичко да се стига до премиера. Не беше работа на премиера да се намесва. Министър Дянков трябваше да осигури този финансов ресурс”

Извод: Министър Дянков е виновен!

 

Министър Младенов посочва, че заради това, че Дянков е бил зает с други ангажименти, социалният диалог през последните месеци е бил прекъснат. Той изрази оптимизъм, че сега в кратки срокове ще се постигне договореност между бизнеса, синдикатите и правителството по ключови въпроси като договаряне на нов механизъм за формиране на минималната работна заплата, нов гъвкав механизъм за изплащане на парите за майчинство, осигуряване на повече средства за заетост на определени социални групи и други.

Извод: Министър Дянков е виновен!

 

Менда Стоянова счита, че Министър Дянков е имал проблеми с комуникацията в качеството си на вице-премиер. Според нея не може един вицепремиер да не води интензивен диалог със синдикати и работодатели и да не бъде в добра комуникация с различните обществени и неправителствени организации.

Извод: Министър Дянков е виновен!

 

Г-н Борисов е водил телефонни разговори, като е имало и реплики, че може би замразяването на доходите на хората, които протестирали “за какво ли не ” се е оказало грешка. В началото на третия, “фатален” разговор премиерът поискал да узнае намерени ли са парите за зърнопроизводителите. “Утре ти подавам оставката.” Това казал по телефона премиерът Бойко Борисов на своя вицепремиер.

Извод: Министър Дянков е виновен!

 

Ние много сме критикували г-н Дянков при това не в една и две статии. Но винаги сме оставали обективни за работата, която е свършил. Чисто логически е невъзможно един човек да виновен за всички проблеми в една държава. Пък бил той и Симеон Дянков!И видиш ли, сега ще потече мед и масло в страната.

Извод направен от световните агенции: Задава се популизъм и развързване на харчовете! Очакван резултат – падане на рейтинга!

 

Може би тук е мястото да кажем коментара на Бубата за горните реплики:

„Пфу, ахмаци – на умряло куче нож вадят! Аланкоолу, умрял кон не рита бе!”

Коментирайте

Безплатен Абонамент

Получавай безплатно най-новите новини и истории.

Без спам! Винаги можеш да се отпишеш.

Следвайте ни

RSS FeedFriend me on FacebookFollow me on Twitter

Анкета

Икономическите програми на партиите ще са:

View Results

Loading ... Loading ...